cacaOh!

 

 

 

 

 

 

 

EN cacaOh! ARTISAN FROM BEAN TO CHOCOLATES
cacaOh! is a certified craftsmanship. We are uncompromising when it comes to choosing the raw materials for our delicacies. Our chocolate making process starts from unique cocoa beans that are fermented on our plantations. After roasting and cracking the beans, we create a unique range of Belgian chocolates that are authentic, natural and often with a surprising twist. Our darkest chocolates are vegan. We are sustaining the farmers we closely work with on the plantation. We partner with the Cocoa Horizons Foundation to improve the livelihoods of cocoa farmers and their communities through sustainable, ecological farming and community development. Thanks to our traditional skills, the selection of unique cocoa beans and our contacts with local farmers we can offer you honest and unique chocolates and flavours.

NL cacaOh! AUTHENTIEKE ARTISANALE KWALITEIT VAN BOON TOT CHOCOLADE
cacaOh! is een erkend ambacht. We beginnen ons chocoladeproces met de selectie van de beste cacaobonen. De bonen worden gefermenteerd en gedroogd in de zon op onze plantages. Na het roosteren en breken van de bonen kunnen we ze verwerken tot échte Belgische chocolade. Puur en authentiek, en vegan voor de pure recepturen. Het eigen unieke karakter van ons assortiment wordt verkregen door de keuze van de beste ingrediënten, de traditionele productiemethodes, en het artisanaal handwerk. Onze specialiteiten worden ook gepersonaliseerd als relatiegeschenk of attenties. cacaOh! is partner van de Cocoa Horizons Foundation voor een verbetering van de leefwereld van de cacaoboeren en hun families.
Dankzij onze traditionele aanpak, de selectie van unieke cacao bonen en onze contacten met locale boeren kunnen we u eerlijke, en unieke chocolades aanbieden.


FR cacaOh! QUALITY AUTHENTIQUE DE L'ARTISAN
cacaOh! est un artisant certifié. Le processus de fabrication traditionnel comprend la sélection des fèves et l'élaboration de vrai chocolat : cacao, pur beurre de cacao, vanille naturelle. La choix des ingrédients naturels, qui donnent leur saveur à chacune de nos chocolats Belges : gourmands et authentiques. Il y a trois facteurs fondamentaux pour développer l'arôme et le goût du cacao: la fermentation, le séchage et la torréfaction. Grâce à notre étroite collaboration sur place avec les planteurs, nous pouvons vous offrir des recettes exceptionnelles. Nous supportons le Cocoa Horizons Foundation pour améliorer la vie des planteurs et leurs familles
.

 

 

 

cacaoh! chocolate

ocolade hamer box